Trek opnieuw het pak aan (2024)

Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 09-02-2023

TREK OPNIEUW HET PAK AAN

Trek opnieuw het pak aan (2)

Kruip weer in de huid van premiejager Samus Aran in Metroid Prime Remastered! Dit klassieke first-person-avontuur is bijgewerkt voor de Nintendo Switch.

DE TERUGKEER VAN EEN KLASSIEKER

De koelbloedige en bedreven Samus gaat deze missie in haar eentje aan… maar ze is alles behalve alleen.

Trek opnieuw het pak aan (4)

Ontdek via vertakkende paden de meest uiteenlopende gebieden op een prachtige doch levensgevaarlijke planeet. Gebruik verschillende krachten, zoals de welbekende morfbal en haakstraal, om moeilijk bereikbare plekken en nieuwe locaties te verkennen.

Ontdek via vertakkende paden de meest uiteenlopende gebieden op een prachtige doch levensgevaarlijke planeet. Gebruik verschillende krachten, zoals de welbekende morfbal en haakstraal, om moeilijk bereikbare plekken en nieuwe locaties te verkennen.

Trek opnieuw het pak aan (5)

Het 3D-debuut van Samus bereikt nieuwe hoogten dankzij vernieuwde graphics, audio, ontgrendelbare art en bijgewerkte besturingsopties. Gebruik de nieuwe besturing met twee sticks, intuïtieve bewegingsbesturing, de klassieke besturing of een hybride vorm – aan jou de keuze!

VERKEN GEHEEL ALLEEN DE BEANGSTIGENDE GEBIEDEN VAN TALLON IV

Trek opnieuw het pak aan (9)

Baan je een weg door verschillende biomen, onthul de duistere experimenten van de ruimtepiraten en verzamel data over de giftige substantie die het leven op de planeet heeft verwoest.

Baan je een weg door verschillende biomen, onthul de duistere experimenten van de ruimtepiraten en verzamel data over de giftige substantie die het leven op de planeet heeft verwoest.

Trek opnieuw het pak aan (10)

In deze unieke wereld vind je prachtige en tegelijkertijd onherbergzame gebieden, van de ijzige stilte van het besneeuwde Phendrana-gebergte tot de magmageisers van de Magmoor-grotten.

Zoek snel je weg naar het volgende doel of neem de tijd om de omgeving te verkennen en de geheimen van de verschillende wezens en de geschiedenis van Tallon IV te ontdekken.

Alle beelden komen uit de Engelstalige versie van de game. De game is ook beschikbaar in het Nederlands.

BREID JE WAPENARSENAAL UIT OM DE VERSCHRIKKINGEN TE LIJF TE GAAN

Trek opnieuw het pak aan (14)

Met het armkanon van Samus kun je buitenaardse wezens, zwaarbewapende ruimtepiraten en energiezuigende Metroids overhoopknallen.

Keer terug naar reeds bezochte plekken om nieuwe gebieden te ontdekken en houd je omgeving goed in de gaten om puzzels op te lossen en meer upgrades te krijgen.

Je kunt niet zonder de hulp van vaardigheden zoals de ijsstraal, raketten en diverse vizieren om de vele gevaren op de planeet het hoofd te bieden.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Over pre-orders

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

© Nintendo

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Nintendo

Functies

Handheldstijl, Tafelstijl, Tv-stijl

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

03-03-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

09-02-2023

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

6932,00 MB

Uit onze shop

Meer zien!

Misschien vind je dit ook leuk…

Meer zien!

Metroid

Verken het Metroid-universum

Ander land kiezen

  • België
  • Belgique
  • Deutschland
  • España
  • France
  • Italia
  • Nederland
  • Österreich

Pas op!

Zo verlaat je de website van Nintendo of Europe. Nintendo of Europe is niet verantwoordelijk voor de inhoud of veiligheid van de site die je gaat bezoeken.

StoppenDoorgaan

Nog niet beschikbaar in het Nederlands

De content die je hebt geselecteerd is nog niet beschikbaar in het Nederlands. Wil je de Engelse versie zien?

Nee, bedankt Ja, graag

Enquête

Beste bezoeker,

Bedankt voor je bezoek aan de site van Nintendo! Je bent uitgekozen om deel te nemen aan een korte enquête. Door een paar minuten de tijd te nemen om je mening en ervaringen met ons te delen, help je ons met het verbeteren van onze site.

Natuurlijk wordt alle informatie die je geeft, vertrouwelijk behandeld.

Het Nintendo-team

Verzoek afwijzenAan de enquête meedoen

Instagram

Bezoek ons op Instagram:

NintendoNL

NintendoSwitchNL

Twitch

Nintendo op Twitch:

NintendoNederland

Trek opnieuw het pak aan (2024)

FAQs

Waarom zijn Trek fietsen zo duur? ›

Niet alleen bij Trek zijn er veel meer fietsen besteld, maar ook bij andere merken. Dit zorgt voor een grotere druk bij onze leveranciers. Wereldwijd zijn er een paar grote toeleveranciers voor fietscomponenten, waardoor de groei voor een groot deel door een aantal toeleveranciers moet worden opgevangen.

Is Trek een Nederlands merk? ›

Trek Bicycle Corporation (vaak afgekort tot Trek) is de grootste fietsenproducent van de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo (Wisconsin) waar Trek in 1976 is gestart. In Nederland is het kantoor voor de Benelux gevestigd in Harderwijk en het Europees distributiecentrum in Wijchen.

Is Trek een goed merk? ›

Trek e-bikes

Net als Giant, staat het bekend om hoogwaardige, kwalitatieve fietsen, die regelmatig te zien zijn in professionele wielerwedstrijden. Als grootste speler in Noord-Amerika op het gebied van fietsen, blijft Trek altijd innoveren. Aan deze betrouwbare, hoogwaardige fietsen hangt wel een hoger prijskaartje.

Hoe werkt Trek? ›

Trek houdt in dat de rookgassen die vrijkomen bij het stoken, automatisch naar buiten worden getrokken. De rookgassen gaan dus vanaf de kachelpijp, door het rookkanaal en via de schoorsteen naar buiten. Wanneer er weinig trek is, blijven deze rookgassen in het rookkanaal hangen.

Wat is het grootste fietsmerk ter wereld? ›

What's in a name… Giant is de grootste fietsproducent ter wereld. Met een productie van ongeveer 6 miljoen fietsen per jaar, 16.000 werknemers in dienst en tientallen fabrieken – waarvan twee in Europa – is Giant met afstand de grootste producent van fietsen in de wereld.

Wat zijn de duurste fietsen? ›

Top 3 duurste fietsen ter wereld
  1. KAWS Trek Madone - € 121.000. Deze racefiets van meer dan een ton is gebruikt door Lance Armstrong tijdens de Vuelta Castilla y Leon Race. ...
  2. Trek Yosh*tomo Nara - € 152.000. Een hele dure fiets, maar niet de duurste. ...
  3. Butterfly Trek Madone - € 380.000.

Waar wordt de Trek fiets gemaakt? ›

Bezoek de hoofdvestiging van Trek in Waterloo, Wisconsin om je persoonlijke Project One fiets samen te stellen en bestel hem ter plaatse.

Wat is het beste Nederlandse fietsmerk? ›

Gazelle: Gazelle is het beste Nederlandse fietsmerk. Het staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Jaarlijks rollen er bijna 280.000 Gazelle (e-bikes) fietsen van de band. Batavus: Batavus is een goed Nederlands fietsmerk uit begin 1900.

Wat kost een Trek fiets? ›

De prijzen variëren uiteraard per uitvoering. Wie kiest voor lichtgewicht aluminium met een goedkopere groepset is voor minder dan duizend euro klaar. Wie uitpakt kan voor de meest luxe en gewilde versie van het topmodel meer dan tien duizend euro neertellen.

Wat is beter Trek of Canyon? ›

Als je dat laatste ook van plan bent koop je er een erg goede fiets aan. Zie je dat er niet van komen, dan zit je bij de Trek beter. Canyon heeft dan nog de Neuron in het programma, ook een goede allrounder, maar als het dan weer ruig wordt, dan heeft de Trek weer een streepje voor.

Waar komt het merk Trek vandaan? ›

Trek Bicycle Corporation, meestal kortweg Trek genoemd, is een Amerikaanse fietsfabrikant. Het bedrijf werd in 1976 opgericht door Richard Burke en Bevil Hogg in Waterloo, Wisconsin. Trek begon aanvankelijk als een klein bedrijf dat handgemaakte stalen frames produceerde.

Welk racefiets merk is het beste? ›

Volledige top 10 racefietsen bij Broekhuis Fietsen
1.Cannondale SuperSix CrbAllround/klim
2.Trek Émonda SLAllround/klim
3.Giant TCR AdvancedAllround/klim
4.Cannondale Synapse CrbEndurance
5.Trek Domane SLEndurance
5 more rows
Jan 17, 2023

Waarom lekkere trek? ›

Lekkere trek is bijna altijd een teken dat je lichaam niet 100% verzadigd is. Het kan zijn dat je nog niet genoeg gegeten hebt, en je lijf dus echt nog vraagt om voeding. Het kan ook zijn dat je voeding niet verzadigend genoeg is.

Is trek gezond? ›

Lekker, maar niet gezond. Ze bevatten namelijk veel calorieën. Af en toe snoepen mag best. Maar als je regelmatig een chocoladereep of een zak chips eet, kom je gemakkelijk aan en dat is niet gezond.

Waarom trek? ›

Het belangrijkste doel van honger is om je lichaam te voorzien van voedingstoffen en de nodige energie om optimaal te kunnen blijven functioneren. Wanneer je bijvoorbeeld veel sport en te weinig eet, dan zal je meer honger krijgen, omdat je lichaam simpelweg meer energie nodig heeft.

Waarom is wielrennen zo duur? ›

Ten tweede gebruiken racefietsen vaak hoogwaardige componenten, zoals versnellingen, remmen en wielen, die ook duurder zijn om te produceren. Ten derde kost het vaak veel geld om de fietsen te ontwikkelen en te testen voordat ze op de markt komen, wat ook bijdraagt aan de hoge prijs.

Wat is de ideale duur om te fietsen? ›

Niets zo gezond als fietsen. Trap je 25 kilometer per week, dan is dat volgens professor Bas de Geus van de Vrije Universiteit Brussel al voldoende voor een positief effect. Een jaar lang liet hij ongetrainde, gezonde mannen en vrouwen van en naar het werk fietsen.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6236

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.