Megadump Tiel ervaringen en reviews. Megadump Tiel betrouwbaar? (2024)

Home » Reviews » Megadump Tiel

Megadump Tiel ervaringen en reviews. Megadump Tiel betrouwbaar? (1)

837 4

33% Korting

Megadump Tiel ervaringen en reviews. Megadump Tiel betrouwbaar? (2)

33% Korting

4 Opmerkingen van Megadump Tiel

Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen

  1. Antwoord

    Arie & Marieke10 juni 2017 op 14:38

    4.75

    Bestelgemak

    90

    Klantenservice

    90

    Prijs/Kwaliteit

    100

    Verzending

    100

    Tijdens ons tripje naar Nijmegen toevallig terecht gekomen in de showroom in Tiel. Beetje rond gekeken en heel wat leuke dingen gezien voor onze nieuwe badkamer. Helaas wonen wij aan de andere kant van Nederland en had ik er al direct spijt van dat wij niets gekocht hadden in de showroom (was onmogelijk voor ons om mee te nemen maargoed). Totdat ik tot mijn verbazing de webshop zag en dat alles online verkocht wordt voor dezelfde scherpe prijs. Wij hebben onze bestelling online geplaatst en de goederen werden al gauw geleverd. Leuke showroom om te bekijken en fijn dat ze een webshop hebben. Alles werd ook nog eens gratis verzonden!

    Lees meer...

    + Pluspunten: Leuke winkel in TielOnline webshop met dezelfde artikelenGratis verzendingVriendelijk personeel

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  2. Antwoord

    Bianca Gerritsen18 augustus 2018 op 19:11

    0.25

    Bestelgemak

    10

    Klantenservice

    Prijs/Kwaliteit

    10

    Verzending

    Slechte levering. Levering niet compleet. Te weinig vloertegels. Verkeerde beslag op douchecabine. En bij retourneren ruim 3 weken voor ik mijn geld terug kreeg. Wel diverse malen moeten bellen en mailen hierover. Tor op heden na diverse mails en telefonisch contact nog steeds geen oplossing geboden voor verkeerde deurbeslag.

    Lees meer...

    - Minpunten: LeveringRetourbeleidKlachtafhandeling.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  3. Antwoord

    Kees de Bondt13 mei 2020 op 13:04

    2.1

    Bestelgemak

    80

    Klantenservice

    10

    Prijs/Kwaliteit

    60

    Verzending

    20

    Levering niet compleet. Telefoon blijft in de wachtstand ‘u bent de eerst wachtende, u wordt zo spoedig mogelijk geholpen’
    Niet dus.
    Ook op mail wordt niet gereageerd.

    Lees meer...

    + Pluspunten: Online bestellen gaat makkelijk

    - Minpunten: Levering niet compleet, factuur welKlantenservice onbereikbaar per telefoonKlantenservice reageert niet op mail

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  4. Antwoord

    Crossheart26 november 2021 op 14:33

    0.5

    Bestelgemak

    10

    Klantenservice

    10

    Prijs/Kwaliteit

    10

    Verzending

    10

    Schandalig dit bedrijf! Verkopen goedkope spullen aan mensen in de 60 en vervolgens wordt er van je verwacht dat je het zelf tilt! De spullen worden vervolgens buiten de poort geplaatst van de woning en ze weigeren om het naar binnen te tillen! Ik raad dit bedrijf NIEMAND aan. Heb gesproken met de klantenservice en tja ze vinden het erg maar kunnen niks doen ook niet tegen betaling want wij hadden dit kunnen weten. Wil je jezelf een hernia tillen koop dan vooral bij dit bedrijf wil je dat niet kijk dan zeker verder! In de winkel wordt dit niet aangegeven pas later op de factuur als je goedkope bestelling hebt geplaatst en betaald hoor je dat je alle spullen zelf mag tillen. SCHANDALIG!

    Lees meer...

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Inhoudsopgave

Bekijk direct alleMegadump Tiel reviewsBekijk alleMegadump Tiel aanbiedingen

Tegenwoordig kunnen we zelfs sanitair online bestellen en dit wordt door het Nederlandse volk met beide handen vastgegrepen. Steeds meer particulieren, maar ook bedrijven bestellen hun sanitair online speciaal voor de badkamer of toilet. Dat is ook niet heel verwonderlijk, want dankzij de handige foto’s van Megadump Tiel is het erg goed in te schatten hoe het er in jou badkamer uit komt te zien. De webshop is ingedeeld in een aantal categorieën, zodat jij gemakkelijk jouw product(en) kunt vinden. Bij ieder productwordt er een afbeelding getoond, die vaak met de computer is samengesteld in een showroom badkamer. Zo krijg je een goed idee hoe het product er daadwerkelijk uitziet. Daarnaast staat in de productbeschrijving uitgebreid deafmetingen en het materiaal weergegeven. Of je nou gaat voor een nieuwe badkamermeubel of accessoires voor het toilet, bij Megadump Tiel zul je geheid slagen voor het product dat je zoekt.

Als de productbeschrijving en de plaatjes je toch niet hebben overtuigd of je wilt het toch even in het echt zien dan is dat mogelijk in de showrooms in Tiel of Dalen. Beide winkels zijn online te vinden en zijn van dezelfde eigenaar. Online kun je al een kijkje nemen in de showrooms waarsanitair, tegels en laminaat verkocht wordt. De formule bestaat uit een groot assortiment aan A-merk producten en deze in grote hoeveelheden in te kopen. Zo wordt de prijs omlaag gedrukt en kan Megadump Tiel deze producten voor een lage prijs aan jou verkopen. Je bent altijd van harte welkom in één van de showrooms en het personeel staat graag voor je klaar met deskundig advies over onder andere douches, tegels, toiletten en ligbaden. Door het feit dat ze zo’n grote voorraad hebben, weet je zeker dat ze uit eigen voorraad leveren. Bij ieder product kun je zien of deze op voorraad is en wanneer dit op zijn vroegst geleverd kan worden.

Iets interessants gezien bij Megadump Tiel? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Megadump Tiel. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Megadump Tielreview te laten lezen.

Is Megadump Tiel betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Megadump Tiel:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30254433 )
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Lutterveldweg 4, 4005 LD Tiel)
  • Twee showrooms in Tiel en Dalen
  • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
  • WebshopKeurmerk

De Megadump Tiel klantenservice

ServiceKenmerken
Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
VerzendkostenGratis vanaf € 150, anders € 5
LevertijdVoor 12:00 besteld, morgen in huis (afhankelijk per product)
Bedenktijd14 dagen
RetournerenOp rekening van de koper of gratis in de showroom

Megadump Tielklachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Megadump Tiel bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Megadump Tielkortingscode

Veel websites stellenvoor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Megadump Tiel kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

33% korting bij Megadump Tiel

Een stoere zitbad voor volwassenen

33% Korting

Megadump Tiel

3.7Totale Score

4 recensies

Uw recensie toevoegen

Bestelgemak

4.7

Klantenservice

2.7

Prijs/Kwaliteit

4.5

Verzending

3.2

Is Megadump Tiel betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Megadump Tiel of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Megadump Tiel een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Megadump Tiel ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Megadump Tiel ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Megadump Tiel review te delen met onze bezoekers. Je Megadump Tiel beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Megadump Tiel?

Megadump Tiel is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Megadump Tiel ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Megadump Tiel review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

Megadump Tiel ervaringen en reviews. Megadump Tiel betrouwbaar? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5771

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.